Nytt år – Nya möjligheter

Vi har gått in i 2022, och hoppas att det har startat bättre för alla andra, än det gjorde för mig. Jag och frugan startade året med med Covid-19, men nu är vi på bättringsvägen.

Nedräkningen till årets premiärtur har börjat, för alla som inte har fortsatt köra hela vintern, och det är nu bara 2,5 månad kvar ungefär.

I Början av Februari så anordnar SMC sitt evenemang Hoj-X, med kryssning till Finland, och möjlighet att besöka MC-mässan i Helsingfors. Tyvärr så har MC-mässan tydligen flyttats fram nån månad, vad jag har fått höra, så upplägget blir kanske lite annorlunda än planerat. Gå gärna in på SMC’s hemsida för mer info.

Planen var att försöka ordna till en go-cart-körning för alla intresserade medlemmar i Göteborgs-området nu under vintern (självklart är ALLA medlemmar välkomna), men även detta året så stoppar Corona-pandemin den planen. Vi får väl göra ett nytt försök igen nästa år.

Har hunnit sitta och jobba en del med hemsidan senaste dagarna, och bland annat fått lite ordning på funktionen för foto-gallerier, så nu börjar det finnas lite bilder att bläddra runt ibland.
MEN, vi behöver allas hjälp med att få in så mycket bilder som möjligt. Skicka ett meddelande till mig, så ordnar jag fram en personlig länk för uppladdning av bilder.

Även evenemangs-kalendern behöver fyllas med alla aktiviteter som är på gång. Så det är bara att skicka info till mig, så lägger vi in det.

Jag får nu hjälp med hemsidan av Marlene Nordensson, så nu skall det bli lite bättre ordning på den, med lite snabbare uppdateringar. Denna hjälpen tar jag tacksamt emot.

Vi ses snart därute igen.
Sture / ASO